Pozvedněte slabé! Studenti v ulicích prodávají magnetky a zrcátka pro dobrou věc
Ilustrační foto: Pixabay.com
Zajímavosti

Varnsdorf - Ve středu 26. června pořádá Nadace EURONISA 17. ročník veřejné sbírky "Pozvedněte slabé!" v ulicích města Varnsdorf. Sbírka je typická tím, že co bude v konkrétním městě vybráno, tak tam také bude poté rozděleno.

Záštitu nad celou sbírkou přijali hejtman LK Martin Půta a jeho statutární náměstkyně Jitka Volfová. Ve Varnsdorfu se do sbírky zapojí Biskupské gymnázium Varnsdorf. Studenti budou prodávat magnetky a zrcátka za 30 Kč.

V letošním ročníku bude podpořeno Rodinné a mateřské centrum Jonáš. Vybrané peníze použije na nákup motorických a smyslových hraček a pomůcek pro rozvoj dětí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru