VÍTE, ŽE… V Česku má vyrůst největší akvapark v Evropě! A nebudeme ho mít daleko
ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

Karlovy Vary – Jezdíte rádi do zábavního vodního parku Tropical Islands do sousedního Německa? Za srovnatelným zážitkem už nebudete muset vážit tak dalekou cestu. V Česku má totiž vyrůst jeden z největších akvaparků v Evropě! O čerstvé novince informoval server lidovky.cz.

Podle Lidovek se obří investice chystá v největším českém lázeňském městě – Karlových Varech. Právě zde má vzniknout největší zábavní vodní park svého druhu v Evropě, který tam plánuje vybudovat firma Aqua World. Obdobný komplex – Tropical Islands – se nachází nedaleko Berlína.

Celý projekt je na úplném počátku, zatím se k němu nechce vyjadřovat ani samotné město. Dle zdrojů Lidových novin by se náklady na vybudování plaveckého komplexu, v jehož sousedství je plánován i hotel, měly vyšplhat na 3,5 miliardy korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru