Děčínská ZOO vyhlašuje soutěž o nejkrásnější kraslici
Foto: ZOO Děčín
Zajímavosti

Děčín - Soutěž je určena pro děti i dospělé, může se do ní zapojit každý, kdo rád tvoří. Použít lze jakoukoliv techniku i materiál – fantazii se meze nekladou. Soutěžit lze s jednou kraslicí nebo s celou kolekcí. Všechny výrobky budou po skončení soutěže sloužit k výzdobě areálu zoologické zahrady.

  • Datum vyhlášení soutěže: 11. března 2019
  • Datum ukončení soutěže: 12. dubna 2019
  • Datum vyhlášení výsledků soutěže: 18. dubna 2019

Soutěžní kategorie:

  1. kolektivy (školní, zájmové, seniorské,…)
  2. jednotlivci

Jednotlivé výrobky musí být označeny jménem autora, věkem, kontaktní adresou, telefonním číslem. Výrobky lze zaslat poštou na adresu: Zoo Děčín, Žižkova 1286/15, Děčín, 405 02 nebo je lze donést osobně na pokladnu zoo či Expozice Rajské ostrovy. Pro vítěze soutěže jsou připraveny věcné ceny. Sponzorem soutěže je společnost INO.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru