Zdroj: www.decin.cz
Zajímavosti

Děčín - Firmám z Děčína chybí zaměstnanci z technických oborů. Společně teď proto chtějí lákat k jejich studiu žáky z devátých ročníků základních škol. Zaměstnavatele v tom podporuje i město a hospodářská komora. Odstartovali kampaň, která vyvrcholí koncem měsíce.

Studium technického lycea nabízí například děčínská průmyslová škola. Firmy vymyslely společný projekt s názvem „Jdi na průmku“.

„My jsme si jako firmy rozdělili všechny základní školy. Každá firma navštíví 2 základní školy, budeme mluvit s deváťáky, oslovili jsme rodiče srze elektronické systémy, dál jsme jako firmy zaplatili inzerát do Děčínského zpravodaje, rozhodli jsme se pomocí nějaké kampaně polepit firemní auta,“ popisuje Martin Vošta z firmy, která se stará o údržbu a opravy kolejových vozidel, jak projekt nazvaný „Jdi na průmku“ vypadá.

Autor: Daniela Pilařová
Zdroj: www.rozhlas.cz/sever

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru