V prostorách knihovny byla zahájena výstava fotografií Spojené světy 2018. Potrvá do konce listopadu
Zdroj: www.decin.cz
Zajímavosti

Děčín - V prostorách Městské knihovny Děčín, byla v pondělí 5. 11., slavnostní vernisáží zahájena výstava fotografií, mapující Česko – německou spolupráci dobrovolníků v rámci projektu „Spojené světy 2018“.

Slunečnice, z.s. Děčín se svými partnery, Diakonií Pirna a Kultur Aktiv Drážďany představuje obrazem i slovem akce, na kterých v letošním roce proběhla dobrovolnická spolupráce.

Návštěvníci vernisáže měli možnost se v příjemné atmosféře, za skvělého hudebního doprovodu skupiny „Karlův výběr“, umocněné ochutnávkou výborného rautu z Kavárny – palačinkárny Na cestě, seznámit nejen s výstavou, ale i s prací partnerských organizací.

Pořadatelé vás zvou na putovní výstavu fotografií s názvem „SPOJENÉ SVĚTY 2018“, v 2. patře Městské knihovny Děčín, tato potrvá do 30. listopadu, kdy se následně přesune od 17.12. do prostor Diakonie Pirna.

Autor: T. Tlustošová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru