Klíny - Sport areál Klíny hledá pracovníky do týmu lyžařské školy. To může být skvělá příležitost pro všechny milovníky zimních sportů, zejména lyžování a snowboardingu, pro držitele licence či schopnosti předávat své zkušenosti druhým.

Pokud chcete pracovat v partě mladých lidí a zažít zábavu, jste-li lyžař, snowboarďák a už vám bylo 17 let, můžete se stát členem lyžařské školy na Klínech.

Práce je možná na občasnou výpomoc, či na plný úvazek. Učí se 7 dní v týdnu, a je možné se domluvit na jakýkoliv čas dle vašich možností. Těm, kteří jsou z daleka a měli by zájem pracovat na plný úvazek, je možné poskytnout ubytování v areálu. Pokud nevlastníte licenci, informaci o tom, jak ji získat, vám poradí v areálu. Nabízený výdělek je také zajímavý, činí 120 - 250 Kč/hod.

Lyžařský instruktor není jediná nabídka práce, kterou tu můžete získat. Sportovní areál hledá i pokladní do školičky. Více informací se dozvíte na tomto odkazu.

0710kliny2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru