Zástupci Dobrovolnického centra Slunečnice se zúčastnili cyklorally, přispěli tak na dobrou věc
V popředí ředitelka Slunečnice Šárka Zimová Dostálová a Libor Vyšohlíd na handbike. Zdroj: www.decin.cz
Zajímavosti

Děčín - V neděli odpoledne se zástupci Dobrovolnického centra Slunečnice účastnili sponzorské cyklorally Diakonie Pirna, kterou přátelé z Diakonie uspořádali na pomoc dětem a také pro Slunečnici na vybudování nového výtahu v jejím centru pro osoby s mentálním postižením.

Na okruhu dlouhém 1,6 km se kolem 50 cyklistů snažilo po dvě hodiny zdolat co nejvíc kol, která budou proměněna ve finanční výtěžek. Účastníky před startem přišel pozdravit primátor Pirny Klaus-Peter Hanke a jmenovitě přivítal i tým z Děčína, tvořený právě dobrovolníky ze Slunečnice. Ti se mezi nadšenými cyklisty vůbec neztratili, spíše naopak – děčíňák Libor Vyšohlíd na svém handbike byl hvězdou celé akce a náročnou dvouhodinovku jel bez jediné přestávky. Výtěžek akce bude znám až tento týden a Slunečnice se těší na první příspěvek k vybudování výtahu.

Společná cyklojízda proběhla v rámci česko-německého projektu Spojené světy 2018, podpořeného Městem Děčín, Česko-německým fondem budoucnosti a Euroregionu Labe.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru