Japonští blogeři a běžci navštívili Dolní Poohří a České Švýcarsko, české pivo jim chutnalo
České pivo jim chutnalo. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústecký kraj - Ústecký kraj navštěvuje stále více zahraničních turistů. V poslední době i těch ze Země vycházejícího slunce, z Japonska. Nedávno objevovali krásy regionu japonští blogeři, aby zprostředkovali svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí autentické zážitky z nejzajímavějších míst Ústeckého kraje.

Navštívili dvě turistické destinace - Dolní Poohří a České Švýcarsko. Další početnou skupinou jsou japonští běžci a běžkyně, kteří se představí na sobotním ústeckém půlmaratonu. Někteří z nich mají dokonce v konkurenci afrických vytrvalců ambice na velmi dobré umístění.

1309turisti2

Svezli se také na lodičkách v Hřensku. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Na jejich výkony, ale i na nejlepší české atlety v rámci hlavního závodu, který je zapsán do programu Rodinné stříbro Ústeckého kraje, se můžete podívat v sobotu 15. září od 15 hodin na Mírovém náměstí.

1309turisti3

Početná skupina běžců a běžkyň s náměstkem hejtmana Petrem Šmídem. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru