Do Děčína zavítal Mírový běh, běžci s hořící pochodní míří přes Drážďany až do Lisabonu
Zdroj: www.mmdecin.cz
Zajímavosti

Děčín - Ve středu 20. června z Děčína odstartovala poslední česká etapa Mírového běhu. Běžci z různých zemí světa se s hořící pochodní vydali na cestu do Drážďan. Ještě před tím se ale účastnící běhu potkali se žáky Základní školy Dr. Miroslava Tyrše.

Samotní běžci jim zábavnou formou přiblížili hlavní myšlenku Mírového běhu, děti je pak doprovodily na etapu vedoucí nádhernou krajinou Českého Švýcarska. Mírový běh před 31 lety založil atlet a filozof Srí Chinmoy. Cílem bylo posílení mezinárodního přátelství a vzájemného porozumění. Evropská část tohoto štafetového běhu skončí v říjnu v Lisabonu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru