VIDEO: České modelky a modelové viděli v nemocnici miniděti. Přinesli taky dárky a večer pro ně dělají ještě charitativní galavečer
Přesně na takové postýlky půjde výtěžek galavečera.
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Přední české modelky a modelové zavítali potřinácté na dětská oddělení Krajské zdravotní v ústecké Masarykově nemocnici v rámci charitativní módní přehlídky Krása pomáhá dětem.

Organizátorkou akce Krása pomáhá dětem je Lenka Kocmanová Taussigová (Miss sympatie ČR 2002), ve spolupráci s Ústeckým krajem. Záštitu nad akcí převzal hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Známé české krásky při návštěvě dětských oddělení předaly společně malým hospitalizovaným pacientům drobné dárky. A modelové, včetně nejhezčího muže planety Tomáše Martinky nezůstali pozadu. Společně navštívili i oddělení pro "miniděti", kde se v inkubátorech starají o ty nejmenší drobečky vážící jen pár stovek gramů.

https://www.youtube.com/watch?v=L51CSLNoTxA

Modelky a jejich protějšky se poté přesunuli do Sportcentra Sluneta, kde se koná galavečer, jehož výtěžek bude věnován ve prospěch dětských oddělení Krajské zdravotní, konkrétně na novorozenecké oddělení ústecké Masarykovy nemocnice a dětské a dorostové oddělení děčínské nemocnice.

Hlavním programem celé akce je největší módní přehlídka v Ústeckém kraji za účasti předních českých modelek a modelů. Diváci zhlédnou kolekce od návrhářů Jiřího Moravce a Petra Kaloudy, dále přehlídku luxusního spodního prádla Werso a spousty dalšího.

Z akce přineseme samostatnou reportáž.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru