V úterý startuje fotosoutěž k Českému středohoří, uzávěrka je v srpnu příštího roku
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Ústecký kraj - Šikovní fotografové obdivující krásy Českého středohoří, přichází další šance pro vás. Skupina FotoporoT vyhlašuje 1. srpna 7. ročník soutěže Život a cestovní ruch v Českém středohoří.

„Těšit se budeme nejen na snímky přibližující krásu obdivovaného Českého středohoří a staveb v něm, ale i na život v něm. Motivy lidí a zvířat ve spojení s krásnou krajinou totiž v předchozích ročnících téměř chyběly, což nás mrzí,“ říká předseda poroty Petr Hermann.

Uzávěrka soutěže je 31. srpna příštího roku, aby fotografové měli příležitost fotit v každém ročním období. Soubor nejlepších snímků opět bude vystaven v hradu, a to v listopadu příštího roku. V 7. ročníku dochází ke změně v pravidlech. „Vyhlašujeme pouze jednu kategorii, která je společná pro jednotlivé snímky i série,“ upozornil Petr Hermann. Přihlásit lze jeden až tři kusy jednotlivých fotografií nebo jednu sérii o maximálním počtu 4 snímků nebo obojí současně.

Jednoznačným vítězem 6. ročníku soutěže, se stal Zbyněk Nezbeda s fotografiemi vinic a sadů (na snímku), který překvapivě v tajném hlasování poroty složené z profesionálních i amatérských fotografů získal první i druhé místo v kategorii A jednotlivých snímků. Třetí skončila Jarmila Kacarová se snímkem nazvaném Cestou na Kočku. Kategorii B vyhrál Jiří Volf se sérií fotografií, kterou nazval České středohoří je krásné, rozmanité a nedoceněné.

Více informací o pravidlech, stejně jako vítězné snímky z předchozích ročníků, naleznete na webových stránkách www.e-fotosoutez.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru