Vítězem krajského kola soutěže Vesnice roku jsou Libochovany, na vyhlášení se přijel podívat i hejtman
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústrecký kraj - Letošním vítězem krajského kola soutěže Vesnice roku jsou Libochovany na Litoměřicku. Zlatou stuhu si převezme starostka Miroslava Vencláková 18. srpna, která spolu s místostarostkou Eliškou Pláničkovou osobně pozvala na slavnostní vyhlášení vítězů hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.

„Jsem velmi rád, že se opět po roce zúčastním předávání cen vítězům v soutěži, která si vybudovala již mnohaletou tradici a prestiž a pro obce je jednou z motivací a inspirací k neustálé práci na obnově a svém rozvoji. Je to vůbec poprvé, co mě vedení vítězné obce přijelo pozvat osobně a velmi si toho vážím,“ řekl hejtman Oldřich Bubeníček.

Libochovany získaly titul v krajském kole Vesnice roku za komplexní přístup k celkovému rozvoji obce v oblasti záchrany kulturního dědictví, podpory mládeže, spolkového života a životního prostředí. Libochovany tak postoupily zároveň do celostátního kola, kde by mohly také uspět. Vyhlášení výsledků se uskuteční 16. září v Luhačovicích.

Stejně jako v minulých letech také letos Ústecký kraj obce, které se nejlépe umístí v krajském kole, finančně odmění. Celkem mezi ně rozdělí 1 milion korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru