ROZHOVOR: Dominik Chabr z Mostu je nejkrásnějším mužem na světě! Vyhrál mezinárodní soutěž Man Of The Year
Dominik Chabr vyhrál mezinárodní soutěž Man Of The Year. Foto zdroj: archiv Dominika Chabra
Děčín

Bali/Most – Neuvěřitelný úspěch teď slaví Česká republika. 28letý mostečan Dominik Chabr zvítězil v těžké konkurenci na mezinárodní soutěži Man Of The Year, která se konala na Bali. O tom, jak se na soutěž připravoval, jsme psali ZDE.

Do soutěže se kvalifikoval poté, co skončil na třetím místě v Muži roku 2021. Rozhovor ZDE.

Dominik je nyní velmi pracovně vytížený, přesto naší redakci E-deníky.cz poskytl exkluzivní rozhovor. Jako vítěz soutěže právě cestuje po Indonésii a plní povinnosti, které k vítěství patří.

 

1. Dominiku, nejdříve velká gratulace k vítězství! Jaké to je vyhrát takovou soutěž?
Je to úžasný pocit, protože vyhrát světovou soutěž, to je prostě nádherný, je to soutěž, která je jenom jednou za život a já jsem si to náramně užil. Poznal jsem spoustu nových lidí tady a nových míst, mám nové zážitky, takže pro mě to byla obrovská radost. Když vyhlásili to moje jméno, tak jsem byl dojatý, protože mi to udělalo radost, že všechna dřina, kterou jsem do toho dal, každý den jsem na sobě pracoval, tak že se zúročila. Splnilo se mi to, co jsem chtěl, jel jsem sem s tím, že chci uspět, nejel jsem sem s tím, že chci jenom na dovolenou nebo se jenom zúčastnit. Vždycky, když do něčeho jdu, tak chci uspět a teď to prostě vyšlo a za to jsem obrovsky rád. Samozřejmě mi to celé dojde až budu v Česku, protože tady mám různé povinnosti a není tolik času nad tím přemýšlet nebo si tu úplně všechno užívat. Mám tu spoustu zpráv a jsem tady hodně zaneprázdněný, ale mám obrovskou radost, že jsem to vyhrál.

Dominik4a

Dominik Chabr vyhrál mezinárodní soutěž Man Of The Year. Foto zdroj: archiv Dominika Chabra

2. Jak jste to celé prožíval? Jaké to bylo v zákulisí?
Jak jsem prožíval soutěž? Tak já jsem se choval tak, jak se chovám vždycky, prostě byl jsem svůj, já se nepřetvařuji, nemám to rád. My jsme se tu sešli celkem dobrá parta, bych řekl, hodně jsem se tady skamarádil s klukama, trávili jsme spolu čas, srandy jsme si tady užili opravdu hodně, což bylo fajn, že jsme se každý den něčemu smáli, prostě jsme si dokázali udělat srandu. Jezdili jsme na výlety, užili jsme si to. Takže co se týká tady toho mimo soutěž, tak to bylo super. My jsme si to všichni užili, podporovali jsme se a za to jsem byl rád. I když už bylo po finále, tak jsme šli ta naše parta na společnou večeři, šli jsme do města, užili jsme si to. Doufám, že zůstaneme přáteli napořád, že se ještě někdy uvidíme, protože jsme si všichni sedli a měli jsme i stejný smysl pro humor. Hlavně ty zážitky, který jsme tady všichni zažili, tak ty budou hodně dlouho v nás přežívat, budeme na to rádi vzpomínat. Já na to budu vzpomínat velmi hezky a myslím si, že i kluci. Je to zážitek na celý život, protože tohle už absolvovat nejde, je to jenom jednou a já jsem rád, že to dopadlo ještě takhle, tedy výhrou a poznal jsem báječný lidi.

3. Konkurence byla velká. Věřil jste si? Byl jste překvapený, když řekli oznámili vaše jméno jako vítěze?
Tak já to nečekal, že oznámí moje jméno, protože, jak říkám, byli tady jiný kluci, kteří na to měli, ale jak už jsem říkal před tím, když někam jedu, tak chci vždycky uspět, tak jsem se snažil dělat maximum co umím a vyšlo to. Takže když vyhlásili moje jméno, tak jsem byl překvapený a zároveň i dojatý, byl jsem rád. Pro mě to byl velký zážitek a konkurence tady byla, já si to uvědomuji a jsem rád, že i mezi kluky jsem se dokázal probojovat a vyšlo to. Je super, že takhle malá země jako je Česko, dokázala něco velkého.

Dominik2a

Dominik Chabr vyhrál mezinárodní soutěž Man Of The Year. Foto zdroj: archiv Dominika Chabra

4. Teď musíte být doslova na roztrhání, určitě se vám telefon pořád zvoní. Je to tak?
Ano, telefon mi pořád zvoní, mám tady strašně moc zpráv, nestíhám na to vůbec odpovídat, mobil, mám totálně plný a určitě všem odpovím, ale nejde všem odpovědět za jeden den, protože do toho mám povinnosti, který si musím plnit. Cestuji tady, takže není to úplně jednoduchý, ještě tady bylo zemětřesení na Bali předevčírem. Píšou mi strašně moc lidi, píší mi různá média, novináři z televize, kamarádi, rodina, také lidi z celého světa mi posílají zprávy. Je to moc hezké, já si toho moc vážím, jsem z toho nadšený, že lidi i mě jeví zájem, gratulují mi, přejí mi to, to je strašně hezký pocit a užívám si to, ale ten telefon se mi doslova vaří, protože tady mám strašně moc zpráv :-)

5. Soutěž je za vámi, co bude dál?
Ano, soutěž je za mnou, já tady jsem do 11. září. Ještě pojedu do Thajska, do Bangkoku, do Pattaya, do Malajsie, ještě budu cestovat tady po Bali a ještě do dalších míst se podívám, což je super, že po soutěži navštívím ještě tyhle místa. Pak se hned vrátím do Česka a tam mě čeká hodně práce, jak už co se týká kolem hokeje, taky pracovní povinnosti, modeling, různé rozhovory do televizí, podcasty se mnou chtějí dělat, myslím si, že práce bude dost a nudit se určitě nebudu. Spíš bych se potřeboval naklonovat, abych byl 2x a všechno stíhal, ale věřím, že všechno se dá, když se chce. Jde o to, si to dobře naplánovat a ono to určitě půjde. Já jsem rád, že se furt něco děje, protože žijeme jenom jednou a je potřeba si toho života užívat.

Dominik1a

Dominik Chabr vyhrál mezinárodní soutěž Man Of The Year. Foto zdroj: archiv Dominika Chabra

Další a podrobnější rozhovor s Dominikem Chabrem připravíme a zveřejníme po příletu do České republiky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru