Krásná Denisa z malého městečka bodovala v soutěži Miss Czech Republic. Stala se Miss Talent!
Denisa Czervoniaková. Foto: Michal Hrdlička
Děčín

Postoloprty - Fandilo jí celé městečko. Na jejím facebooku se celý večer množily vzkazy plné podpory. Pro Postoloprty byla osmnáctiletá Denisa Czervoniaková jasnou favoritkou.

Denisa Czervoniaková bojovala ve čtvrtek v brněnském Boby Centru o titul královny krásy v soutězi Miss Czech Republic 2018. Galavečer mohli diváci sledovat v přímém přenosu na televizní stanici Óčko. Na vítězných příčkách se Denisa, bohužel, neumístila. Jeden úspěch ze soutěže si ale přece jen odnesla.

Dívka z malého městečka nedaleko Loun se probojovala až do samého finále a byla tak mezi desítkou nejkrásnějších dívek z celé republiky. Už to se dá považovat za obrovský úspěch! Podle mnohých měla velkou šanci na výhru. Korunku královny krásy si z Brna sice neodvezla, ale stala se vítězkou v kategorii Miss Talent. Moc gratulujeme!

V roce 2015 vyhrála Denisa celostátní soutěž Dívka roku ČR, kde obsadila i první místo jako Dívka talent. Tato půvabná a skromná dívenka z Postoloprt je členkou Postoloprtských mažoretek, s nimiž se probojovala dvakrát na mistrovství Evropy, kde v roce 2016 obsadila krásné druhé místo a v roce 2017 v Holandsku získala titul mistr Evropy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru