Zrekonstruované společné prostory chomutovské onkologie oceňují pacienti i návštěvy
Setkání ve zrekonstruovaných prostorách. Foto: Krajská zdravotní
Děčín

Chomutov - Upravené společné prostory Onkologického oddělení chomutovské nemocnice si prohlédl generální ředitel Krajské zdravotní, a.s., (KZ) MUDr. Petr Malý, MBA, a vedení Nemocnice Chomutov, o.z. Prohlídku prostor spojili s poděkováním zástupkyním sportovního spolku Befit Louny, z jehož daru byl prostor zrekonstruován.

Z letošního, již 7. ročníku dobročinné akce „Memoriál Peti Hezlové“, oddělení získalo 333 530 korun. Díky aktivitám sportovců z Loun a jejich přátel celková částka získaná na podporu onkologického oddělení chomutovské nemocnice od roku 2016 již přesáhla hranici jednoho milionu korun.

„Za celou naši společnost vám za dar přesahující 333 tisíc korun a dlouhodobou podporu děkuji. Věřím, že do budoucna spolupráci posuneme ještě dál, podobné projekty určitě rádi podpoříme,“ slíbil generální ředitel KZ MUDr. Petr Malý, MBA.

„Velmi si vážím letité podpory a spolupráce členů Befit Louny a všech obyvatel Lounska, kteří dlouhodobě a pravidelně podporují chomutovskou onkologii. Letošní ročník byl mimořádný i tím, že některé členky týmu, jejich rodiny a přátelé se přímo podíleli ve svém volném čase i na vlastní realizaci rekonstrukce společenské místnosti. Moc jim za to děkuji a těším se na další spolupráci,“ řekla MUDr. Martina Chodacká, primářka Onkologického oddělení Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., a Nemocnice Chomutov, o.z.

„Dnešní setkání je pro nás milou tečkou za úsilím, které jsme aktuálnímu projektu dali. Rádi slyšíme, že sem chodí pacienti, návštěvy i personál. Je pro nás důležité, aby prostor byl nejen hezký, ale i využívaný. Rozhodně tím ale nekončíme a v hlavě už máme další nápad. Do budoucna bychom rádi venku vymysleli nějaký přístřešek, kde by si mohli pacienti v hezkém počasí v klidu posedět,“ uvedla za Befit Louny Ing. Andrea Kloučková.

„V současné době jsme v areálu chomutovské nemocnice trochu limitováni probíhající stavbou, ale do budoucna je mou snahou, aby se zdejší prostředí včetně odpočinkových prostor zlepšilo. Areál nemocnice určitě chceme zkulturnit a já budu rád, když na tom budeme moci spolupracovat,“ dodal ředitel Nemocnice Chomutov MUDr. Michal Zeman, Ph.D.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru