Jílové - Na linku městské policie Jílové byla v pátek 23. 9. 2022 v noci nahlášena dopravní nehoda osobního automobilu za zatáčkou směrem do Modré, před čerpací stanicí. Po příjezdu bylo zjištěno auto mimo silnici nabourané v lampě veřejného osvětlení. Na místo v 00:10 vyjíždí i profesionální a dobrovolní hasiči a také policie ČR.

Hasiči provedli protipožární opatření a následný úklid vozovky. Z havarovaného vozu došlo k úniku provozních kapalin, událost byla bez zranění. Dalším šetřením bylo zjištěno, že řidička jedoucí z Jílového do Modré nezvládla průjezd zatáčkou a následně havarovala. Řidička byla pod vlivem alkoholu. Karambol je v šetření. Strážníci i hasiči na místě usměrňovali dopravu, kyvadlově.

2409nehodadva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru