Muž v Jílovém jezdil po hřišti. Podle jeho slov chtěl vyznačit dráhu pro vrtulník, který ho měl přepravit do firmy Boeing, kde měl začít pracovat
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Jílové - V úterý 13. 9. 2022 přijala městská policie Jílové oznámení ohledně vozu, který měl jezdit po škvárovém hřišti u hlavní silnice. Při příjezdu na místo bylo zjištěné stojící vozidlo s řidičem uvnitř.

Řidič během kontroly působil velmi zmateně. Hlídce muž uvedl, že čeká na vrtulník a následně s ním odletí do společnosti Boeing, kde má začít pracovat, proto svým vozem chtěl vyznačit přistávací dráhu. Hlídka pojala podezření, že je řidič pod vlivem návykových látek a proto ihned také zavolala hlídku PČR, aby na místo přijela. Událost je nyní v šetření. Podezření na návykové látky se potvrdilo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru