Hřensko - V sobotu, ve večerních hodinách vrtulníky provedly několik preventivních shozů do oblasti Křídelních stěn. V noci byl klid. Drony v neděli objevily šest míst se zvýšenou teplotou v okolí Pravčické brány a jedno v oblasti Gabrieliny stezky. V neděli pokračuje fáze takzvané Technologické pomoci, kterou koordinuje štáb HZS ústeckého kraje.

Dohlídky vykonává 72 dobrovolných hasičů s 35 kusy techniky, celkem 21 dobrovolných jednotek. Na místě operuje celkem 6 profesionálních jednotek, 3 z HZS Ústeckého kraje a 3 ze školících zařízení HZS ČR. Celkem se jedná o 40 profesionálních hasičů. Včera odpoledne bylo objeveno několik malých ohnisek v oblasti Stříbrných stěn, které dohlížející jednotky zlikvidovaly pomocí vody ze zádových vaků. Dnes se na všechny jmenované lokality zaměří a provedou několik shozů z vrtulníků a následný průzkum na zemi. Během dne bude provedena plánovaná výměna dohlížejících jednotek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru