HŘENSKO: Máme za sebou klidnou noc, hlásí hasiči. Provádějí průzkum pomocí dronů, pak opět vzlétnou letadla
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Hřensko - Hasiči mají za sebou klidnou noc. Na požářišti nedošlo k žádným zásadním změnám. V nočních hodinách se zaměřili především na požární obranu, kontrolu již uhašených lokalit a likvidaci případných opakovaně rozhořelých ohnisek v těchto lokalitách. Informují hasiči z Ústeckého kraje na svém facebookovém profilu dnes ráno.

"Zasahujeme v oblasti Bouřňáku, na jehož vrchol jsme natáhli hadicové vedení, dále Větrovce, Trianglu, Křídlových stěn, v soutěskách Kamenice a čelní stěny v Hřensku. V ranních hodinách provádíme dronový průzkum než vzlétnou vrtulníky a letadla. Na místě máme přes 1 000 hasičů, přes 200 automobilových cisteren a další podpůrnou techniku. Včerejšek se obešel bez zranění zasahujících hasičů," píší hasiči.

Letecká podpora má briefing v 8:00. Ve vzduchu by měla být v 9:30.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru