Benešov nad Ploučnicí - Státní zámek Benešov nad Ploučnicí si pro letošní hlavní sezonu přichystal mnoho prohlídek v rámci doprovodného programu, které jsou určené pro široké spektrum publika.

„Pro všechny návštěvníky jsme do našeho programu opět zařadili velmi oblíbené noční prohlídky, které jsou u turistů vždy vyhledávané ve velkém. Pro letošní rok jsme připravili hned čtyři termíny nočních prohlídek, takže pevně věříme, že poptávka návštěvníku bude plně pokryta,“ sdělila kastelánka zámku Renata Křížková. Noční prohlídky nás letos zavedou do časů původních majitelů zámku – Salhausenů. Nejen ti, ale i jejich příbuzní a služební nás provedou zámkem z dob 16. století a představí nám radosti i strasti šlechtického života. Kostýmované divadelní prohlídky jsou určené především pro rodiny s dětmi.

To však není vše. „Myslíme i na naše nejmenší návštěvníky. Právě pro ty jsme přichystali speciální dětské prohlídky, během kterých je zámkem provede princezna a prozradí jim, jak se na tom našem krásném zámku žilo právě v dobách princezen,“ doplnila kastelánku její zástupkyně Miluše Kristková a zve tak návštěvníky i na Prohlídky s princeznou.

Vstupenky na noční prohlídky si můžete zakoupit online na oficiálních webových stránkách zámku. Vstupenky na Prohlídky s princeznou můžete rezervovat telefonicky či zakoupit na pokladně zámku.

0607zamekdva

0607zamek

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru