Máte elektrokoloběžku? Tato nebezpečná událost se stala majiteli v našem kraji
Ohořelá elektrokoloběžka. Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Teplice, Ústecký kraj - Je to stále oblíbenější a dostupnější prostředek levné a rychlé přepravy po městech, a také velká zábava. Elektrokoloběžky. Někdy ale mohou přinášet i jistá nebezpečí.

Dokládá to případ ze soboty, u kterého museli zasahovat hasiči. "Ve 14:44 hod. vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice k nahlášenému požáru garáže v Teplicích. Jednalo se o požár elektro koloběžky, která se nabíjela v garáži. Hasiči koloběžku odpojili a na volném prostranství provedli likvidaci požáru jedním vodním proudem," uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Hořící koloběžky přitom nejsou ani v českých končinách žádnou výjimkou. O dalších letošních případech píšeme na našem sesterském webu zde.

Nejlepším doporučením je při dobíjení nenechávat elektrokoloběžku bez dozoru.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru