Za volantem seděl zpitý senior, nadýchal přes dvě promile!
Ilustrační foto
Děčín

Varnsdorf - Varnsdorfští policisté zastavili a kontrolovali ve středu 25. května ve Varnsdorfu kolem půl desáté večer na ulici Československých letců 69letého muže, který řídil motorové vozidlo. Řidič vykazoval při kontrole známky požití alkoholu. Na výzvu policistů se podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní a byly mu naměřeny hodnoty 2,2 a 2,16 promile alkoholu v dechu.

"Řidiči byla zakázána další jízda. Po vystřízlivění si dnešního dne převzal od policistů záznam o sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu v případě uznání viny u soudu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru