Muž na ulici napadl jiného, až skončil v nemocnici. Hrozí mu tři roky za mřížemi
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Na začátku dubna došlo ve večerních hodinách v Děčíně – Boleticích nad Labem k napadení 30letého muže. Toho měl fyzicky napadnout 49letý muž z Děčína po předchozí slovní rozepři přímo na ulici Kamenná a to nejméně před čtyřmi dalšími osobami.

Nejprve měl poškozenému vyhrožovat zabitím a poté ho povalit na zem, zakleknout a několikrát ho udeřit pěstí do obličeje. Zranění napadeného muže si vyžádala lékařské ošetření ve zdravotnickém zařízení a následnou pracovní neschopnost.

"Děčínští kriminalisté v těchto dnech zahájili trestní stíhání 49letého muže jako obviněného ze spáchání přečinů ublížení na zdraví, nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. V případě uznání viny u soudu mu hrozí až tři léta za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru