STALO SE: Mladíček kradl v obchodech tampóny, když ho chytili, vytáhl je z trenek
ilustrační foto
Děčín

Most - Nedělního dne byli krátce po poledni vysláni policisté hlídkové služby do jedné z mosteckých prodejen. Tam se nacházel 18letý muž, který se měl dopustit krádeže.

Mladík měl uschovat ve svých trenýrkách dvě balení dámských tampónů v hodnotě 109 korun a projít kolem pokladny bez zaplacení. Byl zadržen pracovníkem ostrahy obchodu. "V průběhu zákroku policisté u muže našli dalších 6 kusů balení dámských potřeb za 300 korun. Následným šetřením vyšlo najevo, že toto zboží Mostečan odcizil v jiné prodejně tentýž den. Od krádeží ho zřejmě neodradila ani skutečnost, že byl již v minulosti potrestán za majetkový delikt," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger. 

Strážci zákona muže zadrželi a převezli do policejní cely. Na obvodním oddělení si následně převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě uznání viny mu hrozí tříletý pobyt ve vězení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru