Děčín z důvodu vládních opatření ruší adventní akce
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Z důvodu vládních opatření musí město Děčín bohužel zrušit vánoční trhy a kulturní program naplánovaný na období adventu. Ruší se akce na Masarykově náměstí, v Křížové ulici, na Husově náměstí. Nebudou také trhy a slet andělů u městské knihovny.

„Situace je velmi vážná. Vláda rozhodla o opatřeních a my jako pořadatelé jsme samozřejmě povinni je respektovat. Děkuji velkému množství lidí za přípravu skvělého adventního programu, který se bohužel neuskuteční,“ vysvětlil Martin Pošta, náměstek primátora.

Další menší akce, které připravují příspěvkové organizace, případně další subjekty, najdete na webu www.idecin.cz. O víkendu 27. a 28. 11. bude po Děčíně rozsvíceno šest vánočních stromů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru