Srovnání Děčínska: Kde je teď nejvíc nových případů covidu?
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko – Rekordní přírůstek nově prokázaných nákaz virem způsobujícím onemocnění covid-19 zaznamenalo Ministerstvo zdravotnictví v Ústeckém kraji. Za úterý přibylo 1602 případů, nejvíce od začátku epidemie. Na Děčínsku jde o 240 nových případů.

Jak jsou na tom jednotlivá města a obce v okresu Děčín? Přinášíme výběr z některých veřejně dostupných údajů. Začneme velkými městy.

Za úterý přibylo v Děčíně 52 nových případů. Z toho 8 nově nakažených je v rizikové věkové skupině nad 65 let. Správní obvod Děčín má proti covid-19 očkováno alespoň jednou dávkou celkem 59 % obyvatel.  

V Rumburku za úterý přibylo 57 nových případů (v pondělí 31), čtyři nakažení jsou v rizikové věkové skupině nad 65 let. Správní obvod Rumburk má očkováno alespoň jednou dávkou celkem 55 % obyvatel.

Ve Varnsdorfu za úterý přibylo 42 nových případů, v rizikové kategorii je jeden z nich. Správní obvod Varnsdorf má očkováno alespoň jednou dávkou celkem 53 % obyvatel.

V České Kamenici přibyly čtyři nové případy, žádný z nich nepatří do rizikové kategorie starších obyvatel. Krásná Lípa hlásí patnáct nových případů, ani jeden nepatří do ohrožené skupiny.

A jak je na tom Děčínsko s aktuálními celkovými počty nemocných?

V Děčíně bylo k 22. listopadu celkem 373 osob prodělávajících onemocnění. V Rumburku 177 a ve Varnsdorfu 112. V České Kamenici se s nemocí vyrovnává dohromady 39 pacientů a v Krásné Lípě 25 lidí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru