STALO SE: Takového výletníka v ulicích jen tak nepotkáte! Kozel se vydal na procházku do centra města
Foto: MP Litoměřice
Děčín

Litoměřice - Městská policie Litoměřice dne 21. 10. 2021 v odpoledních hodinách v ul. České Armády odchytila statného samce kozla hnědé barvy, který se vydal na procházku do centra města.

Od Miřejovické stráně se přesouval na sídliště Cihelna a Liškovou ulicí si to namířil přes frekventovanou část města do centra města. Na náměstí již nedorazil. V ul. České Armády jej strážníci odchytili a po nezbytných úkonech byl převezen a umístěn do Psího útulku v Řepnicích.

2510kozelkz2

Foto: MP Litoměřice

Událost byla rozšířena přes facebookové stránky a proto o pár hodin později byla z útulku přijata informace, že zatoulaného kozla si již přišel vyzvednout majitel z obce Miřejovice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru