Dobrá zpráva pro řidiče! Teplická ulice je bez semaforů, rekonstrukce skončila o tři týdny dříve
Foto: Město Děčín
Děčín

Děčín - Oprava povrchů na Teplické ulici do Bynova skončila o tři týdny dříve. Pro řidiče to znamená, že z úseku, kde probíhala rekonstrukce, byly odstraněny semafory. Původně měla oprava trvat až do 15. října, podařilo se ji ale urychlit. Nyní budou (již za provozu) probíhat dokončovací práce.

Od středy 22. září mohou tedy pokračovat práce na rekonstrukci křižovatky Teplická/Saská, které potrvají maximálně pět týdnů. Doprava zde bude jako předtím řízena světelnou signalizací.

Ani jedna z těchto akcí není akcí města, investorem oprav povrchu na Teplické ulici je ŘSD, úpravu křižovatky provádí Ústecký kraj.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru