Pozor na úterní uzavření Bynovské ulice. Neprojedou ani autobusy
Foto, zdroj: Redakce
Děčín

Děčín, Bynov - Ulice Bynovská bude v úterý 21.9. uzavřena v době od 8 do 18 hodin, a to v úseku od ul. Teplická po točnu městské autobusové dopravy H. Oldřichov. Za vhodných klimatických podmínek se zde bude provádět zpětná pokládka asfaltobetonového povrchu komunikace, poškozené po přívalovém dešti dne 17.7. V uvedeném čase nebude obsluhována autobusová zastávka – točna MAD H. Oldřichov.

Pokládka AB povrchu v ul. Bynovská byla plánována tak, aby náhradní doprava do H. Oldřichova byla možná až po ukončení finálních povrchů a znovu zprovoznění ul. Oldřichovská. Komunikace Oldřichovská se již dokončuje a během uzavírky Bynovské bude stavbou umožněna doprava.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru