Tyršův Děčín dnes vrcholí! Přijďte uctít památku slavného děčínského rodáka a pobavit se na Smetanovo nábřeží a Mariánskou louku
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Tyršův Děčín v neděli 19. 9. 2021 vrcholí. Přijďte uctít památku slavného děčínského rodáka a pobavit se na Smetanovo nábřeží a Mariánskou louku. Co vás dnes čeká?

10:00 Pietní akt u sochy Dr. M. Tyrše, 11:30 Slavnostní pochod na zámek
14:00 - 17:00 Sportovní odpoledne na Mariánské louce – Prezentace sportovních oddílů a klubů včetně DDM Děčín na Mariánské louce v Děčíně. Děti si mohou vyzkoušet v tento den všechny nabízené a dostupné sporty v našem městě a možná si vybrat pro sebe ten pravý, kterému se budou dále věnovat. V nabídce bude například atletika (pohybová gramotnost), fotbal, florbal, házená, DDM Děčín, taneční sport, TJ Sokol, hokejbal a další. akce se koná v rámci Tyršova Děčína 2021.
13:30 - 17:30 Tyršova stezka - pořádá ZŠ Dr. Miroslava Tyrše - start je na nábřeží, půjde se přes Mariánskou louku do zámeckých zahrad, Růžové zahrady a na nádvoří, stezka končí opět na Smetanově nábřeží.
Rogalo DC 2021
15:00 U-Style
16:30 Šoulet
18:00 Gaia Mesiah

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru