Významný zásah do sítě distributorů a výrobců drog v Ústeckém kraji! Zásahová jednotka zadržela dva lidi
Ilustrační foto
Děčín

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 17. září kolem 17. hodiny na křižovatce ulic Masarykova x Pařížská policisté zásahové jednotky Ústeckého kraje ve vozidle Škoda Kodiak zadrželi 30letého muže z Ústí nad Labem.

Jednalo se o úspěšné zakončení dlouhodobě rozpracovaného případu výroby a distribuce pervitinu na území celého Ústeckého kraje. Paralelně proběhla realizace v jednom z bytů v ulici Hrnčířská, kde byla zadržena 51letá žena cizí státní příslušnosti. Rovněž zde bylo zajištěno větší množství léčiva určeného k výrobě pervitinu.

V tuto chvíli jsou osoby zadržené a probíhají další procesní úkony. Jedná se o významný zásah do sítě výrobců a distributorů v Ústeckém kraji.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru