OPRAVDU SE STALO: Mladík běhal po silnici proti radaru, potřeboval si změřit rychlost
ilustrační foto
Děčín

Litvínov - Kuriózní situaci řešili v pátek na Osadě u radaru litvínovští strážníci.

Mladý muž chtěl asi vědět, jak moc je rychlý, a běhal po silnici proti radaru. Doufal přitom, že mu přístroj změří rychlost. Marně, jeho počínání ukončili právě strážníci.

Podobný případ se odehrál i před dvěma lety v Horním Žďáru na Kalovarsku. Dva tehdy devatenáctileté mladíky mělo cestou domů po silnici napadnout, že by se mohli pokusit zjistit, zda jim rychlostní radar změří rychlost, když před ním poběží. Jelikož je radar zklamal, rozhodli se ho rozbít. Nalezenou cihlou se měli pokusit do radaru několikrát trefit. Ten se každému z nich podařilo a poškodili tak jeho displej. Škoda byla vyčíslena na 40 tisíc korun.

0909poskozenyradar

Poškozený radar v Horním Žďáru.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru