Sháníte práci? Městská policie hledá do svých řad nové strážníky
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Městská policie Děčín hledá do svých řad nové strážníky. Předpokládaný nástup je během letošního podzimu. Tato náročná práce ale není pro každého – ten, kdo ji chce vykonávat, musí splnit řadu podmínek.

Mezi podmínky patří například věk nad 18 let, střední vzdělání s maturitou, bezúhonnost či zdravotní způsobilost. Budoucí strážník musí mít také řidičský průkaz skupiny B, a to včetně řidičských zkušeností, dále musí umět pracovat s počítačem a přizpůsobit se práci ve směnném provozu.

„Strážník musí být samozřejmě spolehlivý, mít aktivní přístup k práci a především musí být fyzicky velmi zdatný,“ říká ředitel městské policie Marcel Horák s tím, že přednost mají uchazeči s platným osvědčením strážníka. „Ostatní zaučíme a zaškolíme, k dispozici máme posilovnu, zajistíme také fyzický a taktický výcvik,“ dodává Horák.

Městská policie nabízí svým zaměstnancům řadu benefitů; kromě 25 dní dovolené jsou to také 4 dny indispozičního volna, stravenky, výhodné telefonní tarify i pro rodinné příslušníky či příspěvek na penzijní připojištění.

Zájemci o práci strážníka v Děčíně se mohou hlásit na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru