OBRAZEM: Spadla klec! Žena několik let prodávala marihuanu, její byznys skončil s příchodem kriminalistů
Foto: Policie ČR
Děčín

Šluknov - Rumburští kriminalisté v úterý provedli domovní prohlídku v bytě 43leté ženy ze Šluknova. Je podezřelá, že po dobu několika let distribuovala ve městě různým osobám drogu známou jako marihuana.

Při domovní prohlídce kriminalisté zajistili digitální váhy, přes 140 sáčků s usušeným konopím naváženém po jednom gramu a několikatisícovou finanční hotovost.

0408marihuanakz1

0408marihuanakz2

Foto: Policie ČR

"Ve věci aktuálně probíhají další úkony trestního řízení, kriminalisté zajištěné drogy odešlou na expertizu. Ženě hrozí obvinění z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

0408marihuanakz4

0408marihuanakz5

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru