FOTO AKTUÁLNĚ: Protrhl se rybník, zaplaveni jsou hasiči i část města Děčína
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Děčínsko - Vydatný déšť právě teď komplikuje dopravu v Děčíně. Pětimostí je zatopené a neprůjezdné. Hasiči odčerpávají vodu. Přívalová průtrž mračen působí problémy i jinde a postupuje směrem na jih Ústeckým krajem.

"Vytrvalý déšť zejména v okrese Děčín způsobuje zatopení sklepů rodinných domů nebo místních komunikací. Od 15:00 hod. evidujeme 35 událostí, ale číslo pořád stoupá. Například v obci Mikulášovice došlo k „protržení“ hráze rybníka a voda zatopila sklep nedalekého rodinného domu, nebo v obci Vilémov je zatopena silnice přímo před hasičkou stanicí místních dobrovolných hasičů," uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Na Novém mostě i jinde se místy tvoří vodní laguny. Jezděte opatrně!

1707potopa11

1707potopa12

1707potopa13Foto: město Děčín, HZS Ústeckého kraje

1707potopa14

Následky přívalového deště ve Šluknovském výběžku v Lobendavě. Takto se potok rozvodnil během dvaceti minut. Foto: čtenář

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru