Co takhle na dovolenou v obytném voze? Zánovní karavan teď pořídíte v Caravan centru v Otvicích
Caravan centrum v Otvicích.
Děčín

Ústecký kraj - Blíží se nejkrásnější měsíce roku a lidé se již nemohou dočkat dovolené. Češi letos zřejmě budou volit pro svoji rekreaci nespočet krásných míst, které skýtá naše republika. Trendem dovolené 2021 je caravaning. Jedním z míst, kde si můžete pořídit obytný vůz, jsou Otvice u Chomutova, kde vzniklo nové karavanové centrum.

Caravan Centrum Otvice je součástí firmy KŠV Group, komplexně vybaveného centra pro prodej nových aut renomovaných značek, včetně servisu a autobazaru. V nabídce karavanového centra je několik desítek karavanů a obytných přívěsů za velmi příznivé ceny. Jedná se totiž o ojeté vozy, ale v perfektní kondici, ověřené zkušenými techniky autocentra KŠV Group a prověřené prostřednictvím Cebia.

„Sledujeme trh a díky pandemii Covid-19 se zvyšuje poptávka po obytných vozech a přívěsech. Tomu jsme se přizpůsobili a nakoupili jsme jednak obytné vozy a jednak klasické karavany a rozšířili tak naše služby zákazníkům o další možnosti. A to ještě před obdobím dovolených,“ uvádí Jan Steiden, prodejce KŠV Group.

1205otvice

Cestování karavanem je velmi jednoduché. Stačí mít řidičské oprávnění skupiny B, doma zabalit a vyrazit. Kam, to si můžete dokonce rozmyslet až cestou. Na internetu existují různé aplikace a weby pro kempování a cestování karavanem, které lidem usnadní volbu, kam se vydat a kde zaparkovat bez obav porušení zákona.

Caravan Centrum Otvice podle slov Jana Steidena nevylučuje, že do budoucnosti bude nabízet také prodej nových karavanů a obytných vozů a také uvažují o otevření půjčovny karavanů a obytných přívěsů.

CCO - Caravan Centrum Otvice najdete v areálu KŠV Group v Otvicích u Chomutova, v Obchodní zóně 250. Informace vám poskytnou na telefonním čísle: 777 629 296.

1205otvice2

1205otvice3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru