Aktualizujeme! Noční požár zcela zničil roubenku v Lesním Mlýně na Děčínsku
Foto, zdroj: HZS
Děčín

Děčín, Boletice nad Labem, Lesní Mlýn - Celkem čtyři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Boletice nad Labem, Křešice a Staré Město) vyjely v pátek ve 22:17 k nahlášenému požáru roubenky v Lesním Mlýně na Děčínsku.

Při příjezdu hasičů byla roubená chata zcela zasažena plameny. Hasiči požár likvidovali v dýchacích přístrojích 5 útočnými proudy "C". K hašení byla také použita výšková technika. K doplňování hasební vody hasiči použili dvě plovoucí čerpadla na místním potoce a zřídili čerpací stanoviště v obci Nebočady. Jedna osoba nadýchaná kouřem byla předána k ošetření Zdravotnické záchranné službě. Požár byl lokalizován 8. 5. v 00:29 hodin.

0805pozarlesnimlyn

 


Požářiště bylo od 3:00 hodin bez plamenného hoření a pod kontrolou dobrovolné jednotky z Boletic nad Labem. V dopoledních hodinách bude proveden závěrečný průzkum termokamerou a předání požářiště majiteli.

0705lesnimlyn

0805lesnimlyncytrz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru