Nexen Tire zvítězil v testu letních pneumatik ACE Lenkrad 2021
Nexen Tire zvítězil v testu letních pneumatik ACE Lenkrad 2021.
Děčín

ČR - Přední světový výrobce pneumatik Nexen Tire oznámil, že jeho pneumatiky N'FERA Sport obsadily první místo v testu letních pneumatik německého automobilového časopisu Auto Club Europa (ACE) Lenkrad, jednoho z největších a nejdůvěryhodnějších německých automobilových klubů provádějících celoroční testy pneumatik a aut. ACE Lenkrad má přibližně 600 000 členů a nabízí celou řadu služeb, jako je program podpory řidičů nebo silniční podpora.

Testy devíti letních pneumatik z Evropy i Severní Ameriky prováděli experti s modelem Volkswagen Golf 8. Časopis dospěl k závěru, že N'FERA Sport obstála nejlépe v řízení za mokra i sucha, testech brždění i hlučnosti. Pneumatika, která byla vyrobena v evropském závodě Nexen Tire u Žatce, získala výborné hodnocení i v dalších kategoriích, díky kterému vyšla z testus nejvyšším celkovým hodnocením.

První místo Nexenu v testu pneumatik časopisu ACE Lenkrad se tak řadí k výborným výsledkům a hodnocením v testech pořádaných automobilovými asociacemi a časopisy včetně německých ADAC a Auto Bild, které také hodnotily N'FERA Sport jako „velmi doporučitelné. “

"Nejnovější testy ACE Lenkrad nás velmi potěšily. Ukazují, že kvalita a technologie společnosti Nexen Tire pokročily na úroveň srovnatelnou s ostatními prémiovými světovými značkami," řekl Travis Kang, globální ředitel společnosti Nexen Tire. "Budeme i nadále pracovat na výrobě pneumatik, které jsou bezpečné, vysoce výkonné a šetrné k životnímu prostředí."

225 45 17 ARBOE summer 2021

225 45 17 GTUE summer 2021

Nexen Tire

Jihokorejská společnost, založená v roce 1942, je světovým výrobcem pneumatik se sídlem v Jižní Koreji. Společnost patří mezi nejrychleji rostoucí výrobce pneumatik na světě. Je aktivní v přibližně 150 zemích po celém světě a má čtyři výrobní závody – dva v Koreji (Yangsan a Changnyeong), jeden v Číně (Čching-tao) a čtvrtý závod u Žatce v České republice, který spustil provoz v roce 2019. Společnost Nexen Tire vyrábí pneumatiky s vyspělou technologií a špičkovým designem pro osobní vozidla, SUV a lehké nákladní automobily. Společnost dodává své výrobky jako originální díly pro řadu světových výrobců automobilů. V roce 2014 společnost jako první výrobce pneumatik na světě získala čtyři nejprestižnější ceny za design.

Více informací naleznete na webu http://www.nexentire.com/cz/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru