Policisté vyšetřují vloupání do řadové garáže a rekreační chaty
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Varnsdorf - Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý zloděj, který se ve Varnsdorfu vloupal do řadové garáže. Zmizel z ní terénní motocykl a nářadí, škoda byla vyčíslena na více jak sto čtyřicet tisíc korun. Pokud se podaří pachatele vypátrat, hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.

Policisté dále pátrají po neznámém pachateli, který se ve Varnsdorfu vloupal do rekreační chatky v zahrádkářské kolonii. Odnesl si nástěnné hodiny a množství nářadí, celková škoda byla vyčíslena na téměř dvacet tisíc korun. V případě dopadení bude lapka čelit trestnímu stíhání pro přečin krádeže a hrozbě ž dvouletého vězení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru