Město Děčín opět řeší problémy s neukázněnými řidiči při jarním čištění ulic
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - „Bohužel denně řešíme celou řadu případů, kdy si lidé nepřeparkují svá auta a velmi nám komplikují čištění ulic. Tito řidiči proto musí počítat s tím, že je bude městská policie nekompromisně pokutovat,“ říká náměstek primátora Tomáš Brčák.

„Uvědomte si, že čištění děláme kvůli vám, našim občanům, aby byl pořádek a čisto v ulicích, abyste nedýchali prach a další nečistoty. Je třeba odstranit nepořádek po zimě, hlavně posypový materiál. Město stojí čištění ulic nemalé finanční prostředky, proto bych rád všechny opakovaně vyzval, aby sledovali dopravní značení a včas si svá auta přeparkovali. Pokud auta blokují ulice, tak je není možné dobře uklidit a nečistoty se pak dostanou do ovzduší,“ dodává náměstek primátora. Při úklidových pracích navíc dochází i k čištění uličních vpustí, což ale není možné, pokud nad nimi parkuje auto. „Pokud není možné ulice kvalitně vyčistit, jsou to vyhozené peníze,“ dodává náměstek primátora. Blokové čištění, které v Děčíně stojí město přibližně dvacet tisíc korun denně, začalo v dubnu.
Dubnový rozpis blokového čištění najdete zde:

https://www.mmdecin.cz/deni-ve-meste/3822-blokove-cisteni-komunikaci-rozpis-na-duben-2021?fbclid=IwAR0S_KWqmSiVyYpm-77JKee8uOAXy4OKBcTJ1BPpFgWc_HwTb_VDATxzLIo

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru