Aktualizujeme! Muž ujížděl policejní hlídce a skončil i s vozem ve vodě
Foto, zdroj: HZS
Děčín

Rumburk - Dopravní nehodou skončila sobotní honička v Rumburku. Muž začal ujíždět policejní hlídce a nereagoval na pokyny k zastavení. Ještě předtím však odjel z čerpací stanice bez zaplacení. Muž během jízdy naboural do zdi a plotu, následně se opět rozjel. Další karambol byl pro řidiče konečný, skončil se svým vozem v řece. Z automobilu vyvázl bez zranění. Test na alkohol měl negativní, test na drogy měl však pozitivní. Policisté následně zjistili, že má vysloven zákaz řízení.

Na žádost hlídky Policie ČR na místě zasahovala i profesionální jednotka z Varnsdorfu a dvě dobrovolné jednotky hasičů z Varnsdorfu a Rumburku. Hasiči byli potřeba při vyprošťování havarovaného vozu. Hasiči odpojili akumulátor, instalovali norné stěny proti případnému úniku provozních kapalin a vozidlo vyprostili pomocí hydraulické ruky.

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/78262-foto-auto-skoncilo-v-rece-na-misto-vyjely-tri-jednotky-hasicu?fbclid=IwAR2nFdz52FBJ2Ph9ejMKMjl4WentPbxtRE35Ws5MjZ2R7uoeNPVSaaFMeHI

1004autorumburk

Foto, zdroj: HZS

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru