ilustrační foto
Děčín

Kadaň - Večer kolem osmé hodiny došlo v Rooseveltových sadech k napadení psa jiným psem. Přivolaní strážníci našli na místě muže, která klečel nad psem malého vzrůstu, který již jen bezvládně ležel na zemi pod lavičkou.

Na druhé lavičce seděl muž s velkým psem. Strážníci se snažili napadenému psu zajistit veterinární péči, ale ten po pár minutách následkům pokousání podlehl. Jeho majitel strážníkům řekl, že byl na obvyklé procházce a svého psa měl na vodítku, když se znenadání přiřítil pes, který ho napadl.

Muž, který ho venčil, byl z útoku psa zaskočen, ale přiznal, že ho měl na volno a bez vodítka. Uvedl, že není jeho majitelem, pouze ho venčil. Strážníci poškozeného poučili o možných dalších krocích při náhradě škody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru