Hasiči pomáhají na covidové jednotce. Jak přibývají nakažení ve Varnsdorfu?
Hasiči pomáhají v nemocnici v Teplicích. Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Ústecký kraj - Už druhý týden pomáhají v dvanáctihodinových směnách s péčí o pacienty na covidovém oddělení Nemocnice Teplice hasiči - zdravotní instruktoři HZS Ústeckého kraje. V kraji přibylo za sobotu 619 nových pacientů. To je o 71 méně než před týdnem.

Pravidelné přehledy přináší například Mobilní rozhlas. Dle jeho covid reportu ve Varnsdorfu za sobotu přibyly tři nové případy (v pátek 28). Z toho jeden nově nakažený je v rizikové věkové skupině nad 65 let.

V celkovém počtu nově potvrzených případů za posledních 14 dní je pokles z 322 případů ke včerejšku na 319 případů za 14 dní k dnešnímu dni.

Počet nově potvrzených případů za posledních 7 dní je 150. V porovnání se čtrnáctidenní historií je situace víceméně stejná.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru