Foto: Plameny pohltily roubenku se stodolou. Důvodem požáru je žhavý popel na kompostu
Foto, zdroj: HZS
Děčín

Staré Křečany, Brtníky - Celkem šest hasičských jednotek zasahovalo v neděli kolem poledne u požáru roubenky se stodolou ve Starých Křečanech - Brtníkách, okresu Děčín.

Byl vyhlášen druhý stupeň poplachu z důvodu počtu zasahujících jednotek. Hasiči nasadili vodní proudy ze dvou stran objektu a z výškové techniky. Bylo odpojeno elektrické vedení a pokácen menší strom bránící ustavení výškové techniky.

0703brtnikyctyri

Uvnitř nikdo nebyl. Příčinou vzniku požáru byl vysypaný žhavý popel na kompost vedle přístavku budovy. Požár se z přístavku přenesl na roubenku. Zasáhl hlavně vršek budovy. Škoda byla předběžně odhadnuta na 2 miliony Kč.

0703brtniky

0703brtnikypet

0703brtnikysest

0703brtnikydva

Foto, zdroj: HZS

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru