Foto: Hasiči vyjížděli k požáru domku v Rumburku
Foto, zdroj: JSDH Rumburk
Děčín

Rumburk - Profesionální hasiči ze stanice Šluknov a dobrovolní hasiči Rumburk vyjeli v pátek 5. 3. 2021 v 9:46 k nahlášenému požáru sazí ve Východní ulici.

Po příjezdu na místo byla ihned ustavena výšková technika a průzkumem bylo zjištěno, že se o zahoření sazí nejedná, ale kouř vychází z prostoru komínové šachty.

Dále bylo rozhodnuto o částečném vybouraní šachty v jedné z místností, kde žárem byl již zasažen podlahový trám. Po vybourání jednotka otvor prolila vysokotlakým proudem a izolaci uvnitř vystrkala hákem ven, aby nedošlo k dalšímu rozšíření. Proč k zahoření došlo, je v šetření hasičského vyšetřovatele, který na místo také dorazil.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru