Narozeninová párty skončila předčasně: Tajnou oslavu v suterénu domu utnuli strážníci
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Tajný mejdan odhalili boletičtí strážníci během kontroly zaměřené na dodržování protiepidemických nařízení. V Boleticích nad Labem se v podvečerních hodinách v suterénu panelového domu uskutečnila tajná oslava narozenin.

"Na akci bylo přítomno sedmnáct osob, kdy nejstarší bylo padesát čtyři a nejmladší teprve deset let. Takové akce jsou přitom za současné situace zcela zakázané. Po ukončení všech úkonů ze strany strážníků byli všichni zúčastnění vyzváni, aby v oslavě nepokračovali a rozešli se do místa svého trvalého bydliště. Výzvu všichni uposlechli a pokojně se rozešli. Pro podezření z několika protiprávních jednání byla věc postoupena správnímu orgánu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru