Boletice nad Labem - Dobrovolní hasiči z Boletic nad Labem vyjeli v pondělí ve 22:05 k nahlášenému požáru pouliční lampy v ulici Čsl. Partyzánů v Boleticích nad Labem. Po příjezdu na místo události lampa už nehořela, pravděpodobně došlo pouze k jejímu zahoření. Jednotka hasičů na místě počkala do příjezdu vyšetřovatele požárů, následně po došetření události hasiči provedli úklid komunikace, vlivem pádu poškozených částí došlo ke vzniku škody na zaparkovaném vozidle.

Benešov nad Ploučnicí - V úterý v 15:12 vyjeli dobrovolní hasiči z Benešova nad Ploučnicí k transportu pacienta. Na místě bylo průzkumem zjištěno, že osoba je již v péči záchranné služby. Hasiči vyčkali na pokyny zdravotníků a poté provedli snesení pacienta z bytu do sanitního vozu.

Krásná Lípa - V úterý ve 22:57 vyjeli profesionální hasiči Varnsdorf a dobrovolní hasiči Krásná Lípa také k transportu pacienta. V tomto případě šlo o transport ze třetího patra panelového domu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru