Děčín - Město Děčín ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou (OHK) pomůže malým podnikatelům a živnostníkům s přípravou žádosti o finanční podporu od státu v souvislosti s pandemií covid-19.

„Jakákoli finanční pomoc je pro podnikatele v této těžké době velmi důležitá. Pro některé je však proces přípravy žádosti o státní podporu složitý, proto jsme se rozhodli podnikatele podpořit a zajistíme jim poradenství a pomoc s přípravou žádosti,“ vysvětlil primátor Děčína Jiří Anděl.

V této věci spojily síly město a místní podnikatelská komora. Výsledkem jednání je okamžité zřízení kontaktního místa pro místní podnikatele a živnostníky. Již od 1. února 2021 se mohou obracet na úřad OHK Děčín, kde jim vyškolený pracovník pomůže s hledáním dotačního titulu a následně také s vyplněním žádosti. Služba je zcela zdarma nejen pro členy OHK Děčín, ale díky spolufinancování ze strany města také pro místní živnostníky a drobné podnikatele.

Kontakty, kde si mohou podnikatelé domluvit schůzku: Informační kancelář OHK Děčín na adrese: Myslbekova 3, Děčín 1, e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na č. 736 463 745.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru