OBRAZEM: Kriminalisté odhalili další varnu! Vařiče překvapili při výrobě pervitinu
Foto: Policie ČR
Děčín

Černěves - Litoměřickým kriminalistům z týmu toxi se podařil zakončit úspěšnou realizací případ výroby a distribuce pervitinu. Po několikaměsíční „mravenčí“ práci, kdy se zhruba v polovině loňského roku k nim z kriminálního prostředí dostala informace, že v části jednoho z objektů v obci Černěves, by měla být varna pervitinu.

Kriminalisté začali s touto informací ihned pracovat. Za pomoci operativně pátracích prostředků shromažďovali informace. Na počátku měsíce ledna po průběžném vyhodnocování těchto informací se rozhodli případ zrealizovat.

2601pcrltkz3

Foto: Policie ČR

V ranních hodinách kriminalisté vstoupili do objektu a k překvapení „vařiče“ jej přistihli rovnou při výrobě pervitinu. Tento 32letý muž byl zadržen a eskortován do policejní cely. Při domovní prohlídce byla zajištěna varna a pervitin. Materiál byl následně zaslán na expertízu na Odbor kriminalistické techniky.

2601pcrltkz2

Foto: Policie ČR

"Zadržený muž v současné době čelí obvinění z trestného činu Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let. Vzhledem k tomu, že se obviněný ke všemu doznal, nebyl důvod k uvalení vazby a stíhání je vedeno na svobodě," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru