Sháníte věrného přítele? Fenka Straciatella a pes King z útulku AniDef vás hledají
Fenka Straciatella a pes King z útulku AniDef.
Děčín

Ústecký kraj - Je vám smutno a rádi byste si pořídili věrného přítele? Máme pro vás tip na psího kamaráda z útulku AniDef. Právě nyní hledají nový domov fenka Straciatella nebo pes King.

STRACIATELLA je mladá přátelská roční fena, 30kg, hnědo černé barvy, kastrovaná, po operaci paty, která je již připravena začít běhat. Do útulku AniDef přišla od majitele spolu s více pejsky. „Je to úžasná mazlivka, co si před každým lehá na záda a odhaluje bříško. Musela podstoupit operaci paty na zadní tlapce, měla tam hřeb, který bylo potřeba vyndat, pata jí hnisala, zřejmě to byl pozůstatek špatně provedeného zákroku v minulosti. Straciattellu jsme v rámci rekonvalescence umístili do dočasné péče nedaleko útulku, odkud hledá domov. Je jí rok maximálně 2roky, cítí se výborně a už by chtěla běhat. Je to aktivní přátelská, váží 30 kg, je kastrovaná, lidi miluje a vyhledává jejich přítomnost. Momentálně je umístěna v bytě, je stoprocentně čistotná, umí zůstat sama doma a nic neničí ani neštěká, večer nadšeně sleduje televizi, kterou asi nikdy předtím neviděla. Snášenlivost s pejsky je nutno vyzkoušet, dříve žila ve smečce, takže je na psy určitě zvyklá, ale na vodítku se je snaží vyštěkávat, kočky spíše prohání. Ráda si hraje s hračkami, užívá si je a hlídá si je, aby jí je náhodou nikdo nevzal,“ uvádí pracovníci z AniDef.

Stracciatella hledá tu nejlepší rodinu, a se svojí úžasnou povahou si ji zaslouží. Je vyrovnaná, sebevědomá, velmi chytrá, připravená naučit se dalším novým věcem Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. Chcete ji? Volejte na telefon 736 769 601.

Další informace o její adopci najdete zde.

KING je roční pes, vážící 25kg, hnědo bílé barvy, velmi energický, trochu hromotluk, takzvaně vítací typ. Je velmi mladý, asi roční, vzhledově originální kříženec. Je přátelský, kontaktní a pořádně energický, prý takový veselý tank. Miluje lidskou společnost a přítomnost, pohyb a společné aktivity. „Je ho všude plno, potřebuje pohyb, aktivitu, vyžití pro tělo i hlavu a správné vedení. Dle informací z útulku Jimlín by se mohl ohnat v určitých situacích, zatím se u nás takto neprojevil, ale je u nás krátce. Rozhodně hledá aktivní rodinu, která se s ním bude věnovat nějakému sportu,“ uvádí AniDef.

King je čistotný, vhodný do bytu i do domu s přístupem ven. Do adopce odejde očkovaný, odčervený, odblešený, čipovaný, oproti podpisu adopční smlouvy a uhrazení finančního příspěvku, s podmínkou kastrace. Útulek AniDef požaduje od zájemců o tohoto psa minimálně 2 návštěvy v útulku. Chtěli byste tohoto psa? Zavolejte na telefon 736 769 601.

Další informace o Kingovi najdete zde.

Další zvířata k adopci z útulku Anidef v obci Žim č. 59 na Teplicku najdete zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru